Een barbecuesaus maakt een barbecue helemaal af. Deze barbecuesausjes uit eigen keuken maakt u in een handomdraai zelf!

Yoghurt dip met munt en knoflook

  • Twee eetlepels volle Griekse yoghurt
  • Twee eetlepels mayonaise
  • 15 gram verse muntblaadjes
  • Eén teen knoflook

Meng de yoghurt en de mayonaise, pers de knoflook uit en pluk de muntblaadjes van de steeltjes. Pureer met de staafmixer en: klaar! Lekker bij alle vleessoorten, vooral bij lamsvlees!

Yogurt met sweet chilisaus

  • Twee eetlepels volle Griekse yogurt
  • Eén eetlepel zoete chilisaus

Mengen en klaar is deze dipsaus! Lekker bij alle soorten vlees en ook een fijn dipje voor bij nachos chips!

Meer recepten of inspiratie over BBQ?

Voor meer recepten op de bbq klik je hier om deze te bekijken.
Wil je meer inspiratie, ga dan naar onze speciale pagina over BBQ.

Pin It on Pinterest

Share This