BBQ Menu's

grillen en genieten in de buitenlucht!

De Straatbarbecue en de BBQ de luxe: genieten in de tuin van lekker eten

Ben – zelf een gepassioneerde BBQ fan – stelt de BBQ trays samen van scharrelvlees uit de regio met huisgemaakte marinades, alles zonder onnatuurlijke toevoegingen en gluten. Hij kiest altijd voor duurzaam vlees van de beste kwaliteit, dat hij zelf op smaak brengt met verse kruiden. En wist u dat de handgemaakte worstjes en hamburgers van 100%  rundvlees en glutenvrij zijn?  Bij de BBQ komt altijd  ambachtelijk Frans stokrood met een heerlijke huisgemaakte aioli. Maak kennis met de favoriete BBQ menu’s van Slager Ben zelf: de Straatbarbecue en de BBQ de luxe.

Straatbarbecue

Met de Straatbarbecue van Slager Ben geniet  u  van lekker eten en heerlijke lange zomeravonden. De Straatbarbecue bestaat uit kipsaté en drumsticks van de scharrelkip uit de regio, hamburgers van puur rundvlees, Ardenner worstjes uit eigen keuken, BBQ worstjes en saté van scharrelvarkensvlees van de Utrechtse Heuvelrug. Topper van de Straatbarbecue is de varkensfilet du Chef gemarineerd met sinaasappel, tijm, rozemarijn en knoflook.

Bij dit BBQ menu heeft Slager Ben een pastasalade met tomaten gemaakt en een boerenrundvleessalade van zacht gegaard rundvlees. Stokbrood met overheerlijke, zelfgemaakte aioli en drie sauzen: knoflook-, kerry- en satésaus maken de Straatbarbecue compleet. 

BBQ de luxe

De populaire BBQ de luxe bestaat uit gemarineerde biefstuk van duurzaam rundvlees uit de regio, kipsaté van scharrelkip, kalkoenbrochette en een Black Angus hamburger van 100% puur rundvlees met alleen natuurlijke toevoegingen, zonder gluten.  De kerrie-, knoflook- en satésaus en vers gebakken stokbrood met een smeuïge aioli uit eigen keuken maken de BBQ de luxe helemaal af. 

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

 

 

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This