BBQ pakketten

maak het gemakkelijk met een compleet pakket

Rookworst, de lekkerste schnitzels en vers gedraaid gehakt koop je natuurlijk bij een échte slagerij

Écht lekkere malse biefstukjes voor een dinertje met vrienden bij u thuis, rookworst en karbonade voor erwtensoep, verse gedraaid gehakt voor de pastasaus en een varkensrollade met tuinkruiden voor de zondag, die koop je natuurlijk het best bij een echte slager zoals Slager Ben. Ben snijdt het vlees van uw keuze ter plekke in de slagerij voor u af, geeft kookinstructies mee en helpt u aan een smakelijk recept. Ook T-Bone steaks voor een stoere cook-out, lamskoteletjes voor op de grill, schnitzels, verse chipolata worstjes en vleeswaren uit eigen slagerij koop je het best bij Slager Ben.

Écht lekkere malse biefstukjes voor een dinertje met vrienden bij u thuis, rookworst en karbonade voor erwtensoep, verse gedraaid gehakt voor de pastasaus en een varkensrollade met tuinkruiden voor de zondag, die koop je natuurlijk het best bij een echte slager zoals Slager Ben. Ben snijdt het vlees van uw keuze ter plekke in de slagerij voor u af, geeft kookinstructies mee en helpt u aan een smakelijk recept. Ook T-Bone steaks voor een stoere cook-out, lamskoteletjes voor op de grill, schnitzels, verse chipolata worstjes en vleeswaren uit eigen slagerij koop je het best bij Slager Ben.

Regionale boeren met oog voor:

Lekker, verantwoord, biologisch vlees van de beste kwaliteit begint met de herkomst van het vlees volgens Slager Ben. Uitgangspunt daarbij is dierenwelzijn want Ben is ervan overtuigd dat dierenwelzijn zorgt voor een betere kwaliteit en smaak van het vlees. Dieren hebben ruimte, buitenlucht en gezonde, natuurlijke voeding nodig. Daarom koopt Ben zijn vlees in bij regionale boeren die hij persoonlijk selecteert op de beste leefomstandigheden van de dieren. Puur biologisch of scharrelvlees, zonder toevoegingen van Leudal varkens, Polderhoentjes, Heuvelrug lammeren, Label Rouge kippen, Bresse kippen, bio kalkoenen en scharrelkippen En: kent u onze T-bone steak en Dry aged beef van ‘Dubbeldoelkoeien’?

Maak kennis met onze boeren

Verschil biologisch en scharrel.

Lekker, verantwoord, biologisch vlees van de beste kwaliteit begint met de herkomst van het vlees volgens Slager Ben. Uitgangspunt daarbij is dierenwelzijn want Ben is ervan overtuigd dat dierenwelzijn zorgt voor een betere kwaliteit en smaak van het vlees. Dieren hebben ruimte, buitenlucht en gezonde, natuurlijke voeding nodig. Daarom koopt Ben zijn vlees in bij regionale boeren die hij persoonlijk selecteert op de beste leefomstandigheden van de dieren. Puur biologisch of scharrelvlees, zonder toevoegingen van Leudal varkens, Polderhoentjes, Heuvelrug lammeren, Label Rouge kippen, Bresse kippen, bio kalkoenen en scharrelkippen En: kent u onze T-bone steak en Dry aged beef van ‘Dubbeldoelkoeien’?

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met vlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

Kerst- en Oud en Nieuwopeningstijden

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

klik hier voor online bestellen

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This