Diner thuis

lekker makkelijk zonder koken

Het Najaarsbuffet

Voorgerecht

  • Chacuterieschotel met specialiteiten uit eigen keuken zoals salami, Heuvelrugham, Spaanse Durocham en droge worstjes 
  • Stoofperen en appelcompote
  • Frans landbrood
  • Paté met uienkonfijt uit eigen keuken
  • Rillettes van eend uit eigen keuken Vlees
  • Boeuf Bourguignon
  • Varkenshaas in paddenstoelen-roomsaus
  • Gekonfijte eendenbout
  • Varkensfilet met morillessaus
  • Wildpeper

Bijgerechten

  • Witlof met ham en kaas
  • Rode kool met appel
  • Aardappelgratin
  • Aardappelpuree
  • Franse zuurkool met aardappels  

Voor 15 tot 20 personen twee soorten vlees en twee bijgerechten

Voor 20 tot 30 personen drie soorten vlees en twee bijgerechten
Voor 30 of meer personen vier soorten vlees en drie bijgerechten

Prijs € 23,50 per persoon.

Vanaf 15 personen inclusief: borden, bestek, servetten en… de afwas! Hoe fijn!

Lekker Hollands: Het Stamppottenbuffet

Voor de koude winteravonden heeft Ben een lekker Hollands stamppotten buffet. De stamppot komt met huisgemaakte jus, tafelzuren, mosterd en stoofperen.

U kunt kiezen uit deze stamppotten:

  • Hutspot
  • Boerenkoolstamppot
  • Rode-kool-met-appelstamppot
  • Zuurkoolstamppot
  • Andijviestamppot.

Daarbij kiest u het vlees bij uw stamppot:

  • Rookworst
  • Hachée
  • Gebraden gehaktballen
  • Speklapjes
  • Zuurkoolspek

Voor 15 tot 20 personen kunt u twee stamppotten en twee soorten vlees kiezen
Voor 20 tot 30 personen drie stamppotten en twee soorten vlees
Voor 30 of meer personen vier stamppotten en vier soorten vlees

Prijs € 13,50 per persoon.

Vanaf 15 personen inclusief borden, bestek, servetten en de afwas. Kadootje van Ben.

Ben’s Bourgondische Buffet: genieten van klassiekers

Het Bourgondische buffet laat u kiezen uit verschillende vlees- en bijgerechten waaronder een echte klassiekers als varkenshaas met champignonroomsaus en kalfssukade met Grand veneursaus. Grand veneursaus maakt Ben op basis van wildfond van het huis: vol van smaak met zoete tonen om de kalfssukade mooi te complementeren.

 

Vlees

  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Gebraden zalm in dillesaus
  • Gegrilde kipfilet in Oosterse kerriesaus
  • Witvis in witte wijnsaus
  • Kalfssukade in Grand veneursaus

Bijgerechten

  • Huzarensalade met rosbief, fricandeau, rauwe ham en beenham met asperges
  • Witte rijst
  • Gebakken aardappelpartjes
  • Aardappelgratin
  • Twee soorten groenten van het seizoen
  • Verse rauwkostsalades met groenten van het seizoen
  • Wit en tarwe stokbrood

    Bij de borrel 

    • Plank met charcuterie van salami’s, hammen en paté uit eigen keuken
    • Wit en tarwe stokbrood
    • Ambachtelijke kruidenboter

    Prijs € 21,50 per persoon.
    (Vanaf 15 personen inclusief: borden, bestek, servetten en de afwas)

    Beenhambuffet

    • Beenham in plakken
    • Huzarensalade luxe met vleeswaren zoals parmaham en Italiaanse salami
    • Cumberland- of knoflooksaus
    • Rauwkostsalades met groenten van het seizoen
    • Wit en tarwe stokbrood 
    • Ambachtelijke kruidenboter

    Prijs  € 14,50 per persoon
    (Vanaf 25 personen inclusief borden, bestek, servetten en de afwas. Meerprijs bij minder personen in overleg)

    Italiaans Roma Buffet

    • Varkenshaasmedaillons met Italiaanse Stroganoffsaus
    • Lasagne
    • Tagliatelle
    • Italiaanse rauwkost
    • Gepocheerde zalm uit eigen keuken
    • Garnalen
    • Pestoboter
    • Carpaccio met Parmezaanse kaas
    • Pastasalade met tonijn
    • Salade met tomaat, mozzarella en rucola
    • Parmaham met meloen
    • Italiaans brood
    • Vers fruit

    Prijs € 16,50 per persoon (vanaf 40 personen)

    Buffet Slager Ben

    Het Buffet Slager Ben is een basisbuffet – voor 10  of meer  personen – met de volgende specialiteiten:

    • Huisgemaakte koude schotel
    • Gevulde eieren
    • Tomaatjes gevuld met eiersalade
    • Hamrolletjes met asperges
    • Paté uit eigen keuken
    • Verse groenten en fruit
    • Rauwkostsalade
    • Cocktailsaus
    • Kruidenboter
    • Stokbrood
    • Gepocheerde zalm

     Prijs € 14,50 per persoon (vanaf 15 personen)

    OVER SLAGER BEN

    Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch vlees en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

    Slager Ben is voor de verkoop van biologisch vlees officieel gecertificeerd door Skal biocontrole onder nummer 107397.

    Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal 

     

    OPENINGSTIJDEN

    Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

    Zaterdag                    07.00 - 16.00 uur

      

    BESTELLINGEN

    bestellingen@slagerben.nl 

     

    TELEFOON

    0343 412 253

    Pin It on Pinterest

    Share This