De T-Bone Steak
grillen en genieten in de buitenlucht!Een bijzonder smaakvol en kwalitatief hoogwaardige steak
Een T-Bone steak bestaat eigenlijk uit twee steaks: een entrecote en een ossenhaas. Twee stukken rundvlees van de hoogste kwaliteit – en daarom ook een beetje duurder, maar zó lekker dat het echt aan te raden is, uzelf een keer een T-Bone te gunnen! – De twee steaks worden gescheiden door een T-vormig bot, waaraan de steak zijn naam dankt. De T-Bone steak komt uit de dunne lende -short loin- en heeft een ‘gemarmerde look’: witte dunne adertjes vet die door het vlees lopen. Deze zorgen ervoor dat de steak veel smaak heeft en extra mals en sappig blijft tijdens het grillen. Loopt het water u al in de mond? Lees dan snel de 10 tips van Slager Ben voor het grillen van de perfecte T- Bone steak!
10 tips van Slager Ben voor de perfecte steak
Een T-Bone steak bestaat uit een entrecôte en een ossenhaas, twee mooie stukken rundvlees van hoogstaande kwaliteit. Met onderstaande instructies grilt u de T-Bone steak perfect medium rare.
- Koop een steak van minimaal 3 cm dik, die kan je perfect medium rare grillen
- Dep de steak droog met keukenpapier, anders stoomt de steak gaar door het vocht
- Wrijf de steak aan beide kanten goed in met vers gemalen zwarte peper, zout pas later
- Gril de steak 3 tot 4 minuten per kant op een open vuur van houtskool of hout, medium rare
- Draai het vlees pas om als het vlees mooi bruin is dicht geschroeid
- Strooi wat zout over de gegrilde kant
- Gril de andere kant en bestrooi met zout
- Zorg dat het vlees rood blijft van binnen
- Sprenkel naar smaak olijfolie of citroensap over de steak
- Enjoy!
Een bijzonder smaakvol en kwalitatief hoogwaardige steak
grillen en genieten in de buitenlucht!Puur natuurlijke voeding en goede leefomstandigheden zorgen voor smaakvol vlees
Een T-Bone steak bestaat eigenlijk uit twee steaks: een entrecote en een ossenhaas. Twee stukken rundvlees van de hoogste kwaliteit – en daarom ook een beetje duurder, maar zó lekker dat het echt aan te raden is, uzelf een keer een T-Bone te gunnen! – De twee steaks worden gescheiden door een T-vormig bot, waaraan de steak zijn naam dankt. De T-Bone steak komt uit de dunne lende -short loin- en heeft een ‘gemarmerde look’: witte dunne adertjes vet die door het vlees lopen. Deze zorgen ervoor dat de steak veel smaak heeft en extra mals en sappig blijft tijdens het grillen. Loopt het water u al in de mond? Lees dan snel de 10 tips van Slager Ben voor het grillen van de perfecte T- Bone steak!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

OVER SLAGER BEN
Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag 07.00 - 16.00 uur
BESTELLINGEN
WEBSHOP