Desserts

om de maaltijd waardig af te sluiten

 

Grand dessert

Een chocolade- en vanillemousse, panna cotta en crème brulee geserveerd in kleine glaasjes op één grote schaal. Vier glaasjes per persoon.

Prijs € 6,50 per persoon

 

 

Klassiek Hollands desert

Bitterkoekjes-, griesmeel- en bosvruchtenpudding en chocolademousse met vanillesaus, geserveerd in kleine glaasjes op een grote schaal. Vier glaasjes per persoon.

Prijs € 6,50 per persoon

 

 

Kaasplankje

Een hartig dessert met oneindig veel mogelijkheden. Voor liefhebbers van een kaas dessert laat Ben zich adviseren door Van Leeuwen kaas in Doorn. Zij stellen een rijk gevuld kaasplankje samen naar uw persoonlijke smaak. Franse, Italiaanse of Hollandse kazen, de mogelijkheden zijn oneindig. Inclusief notenvruchtenbrood.

Prijs € 6,50 per persoon

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch vlees en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

Slager Ben is voor de verkoop van biologisch vlees officieel gecertificeerd door Skal biocontrole onder nummer 107397.

Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

Klik hier voor afwijkende openingstijden rond de kerst

  

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This