The Green Egg

groene magie

The Big Green Egg

De creators van The Big Green Egg: Ze noemen ze foodies, ‘food freaks’ of zelfs culinaire hedonisten. Maar wat voor label je ook op hen plakt, ze blijven zichzelf. Ze halen uit het leven wat erin zit en maken van genieten hun missie. En, zo zeggen ze, “omdat we onze zintuigen niet voor niets hebben, zetten we ze voor de volle 100% in.” Bekijk hun verhaal op YouTube.

The Big Green Egg past perfect bij Slager Ben. Als geen ander weet Ben om te gaan met deze meester onder de BBQ’s. In combinatie met het lekkere vlees weet Slager Ben de beste resultaten neer te zetten. Als kok bij uw event of festiviteit of bij uw BBQ aan huis neemt hij The Big Green Egg graag mee om de beste lekkernijen te bereiden.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

 

 

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This