Home made sausjes maken uw gourmetdiner nog lekkerder! Deze sausjes uit eigen keuken maakt u in een handomdraai zelf!
Yoghurt dip met munt en knoflook
- Twee eetlepels volle Griekse yoghurt
- Twee eetlepels mayonaise
- 15 gram verse muntblaadjes
- Eén teen knoflook
Meng de yoghurt en de mayonaise, pers de knoflook uit en pluk de muntblaadjes van de steeltjes. Pureer met de staafmixer en: klaar! Lekker bij alle vleessoorten, vooral bij lamsvlees!
Yogurt met sweet chilisaus
- Twee eetlepels volle Griekse yoghurt
- Eén eetlepel zoete chilisaus
Mengen en klaar is deze dipsaus! Lekker bij alle soorten vlees en ook een fijn dipje voor bij nachos chips!
Dragonsaus met yoghurt
- twee eetlepels mayonaise
- Twee eetlepels Griekse yoghurt
- 15 verse dragonblaadjes
Mayonaise en yoghurt mengen. Dragon bladjes van de stelen plukken en bij het mayo-yoghurt mengsel doen. Maak met de staafmixer de dragonblaadjes fijn. En: ready! Lekker bij alle vleessoorten, vooral bij rundvlees.
Kerrie mayo met gember en yoghurt
- Twee eetlepels mayonaise
- Twee eetlepels Griekse yoghurt
- 1 theelepel kerriepoeder
- een scheutje gembersiroop
Ingrediënten mengen, proeven en eventueel naar smaak iets meer kerrie toevoegen.