Home made sausjes maken uw gourmetdiner nog lekkerder! Deze sausjes uit eigen keuken maakt u in een handomdraai zelf!

Yoghurt dip met munt en knoflook

  • Twee eetlepels volle Griekse yoghurt
  • Twee eetlepels mayonaise
  • 15 gram verse muntblaadjes
  • Eén teen knoflook

Meng de yoghurt en de mayonaise, pers de knoflook uit en pluk de muntblaadjes van de steeltjes. Pureer met de staafmixer en: klaar! Lekker bij alle vleessoorten, vooral bij lamsvlees!

Yogurt met sweet chilisaus

  • Twee eetlepels volle Griekse yoghurt
  • Eén eetlepel zoete chilisaus

Mengen en klaar is deze dipsaus! Lekker bij alle soorten vlees en ook een fijn dipje voor bij nachos chips!

Dragonsaus met yoghurt

  • twee eetlepels mayonaise
  • Twee eetlepels Griekse yoghurt
  • 15 verse dragonblaadjes

Mayonaise en yoghurt mengen. Dragon bladjes van de stelen plukken en bij het mayo-yoghurt mengsel doen. Maak met de staafmixer de dragonblaadjes fijn. En: ready! Lekker bij alle vleessoorten, vooral bij rundvlees.

Kerrie mayo met gember en yoghurt

  • Twee eetlepels mayonaise
  • Twee eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • een scheutje gembersiroop

Ingrediënten mengen, proeven en eventueel naar smaak iets meer kerrie toevoegen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This