Met de meegeleverde kookinstructies voor de Kelly Bronze kalkoen en de vleesthermometer die u cadeau krijgt, lukt deze prachtige kalkoen altijd! Gemakkelijk uit de oven. Het kalkoenvlees heeft zoveel smaak, dat alleen wat zeezout nodig is.
Ingrediënten
- een hele Kelly Bronze kalkoen
- zeezout
Kookmateriaal
- een grote braadslee
- een vlees thermometer
Bereiden van de kalkoen
- volg de instructies van het bijgeleverde recept nauwkeurig: dan wordt de Kelly Bronze de meest sappige kalkoen die u ooit gegeten heeft!
- vul de kalkoen niet: dat gaat ten koste van de ultieme smaak
- kruidt de kalkoen alleen met zeezout
- gebruik de bijbehorende vleesthermometer, dan komt alles goed!
- klik hier om online de bereiding te downloaden
Meer soorten kalkoen
Slager Ben heeft in de periode voor Kerst naast de Kelly Bronze nog meer soorten kalkoenen in de winkel beschikbaar. Allemaal met eigen karakter en smaak. Lees hier meer over deze soorten of om direct te bestellen. Want dat kan ook online bij Slager Ben.