Scharrelslager op de Utrechtse Heuvelrug

Scharrelslager op de Utrechtse Heuvelrug, Slager Ben, wil zijn klanten laten genieten van (h)eerlijk, verantwoord en lekker vlees en vers gemaakte vleeswaren van de beste kwaliteit. Hij koopt daarom het liefst scharrelvlees van boeren uit de regio. Lekker, duurzaam, puur en eerlijk vlees met een duidelijke herkomst.

Scharrelvlees met een duidelijke herkomst

Slager Ben selecteert de boeren van wie hij zijn vlees koopt persoonlijk zodat hij zeker weet dat de dieren een diervriendelijk leven leiden met veel leefruimte, buitenlucht en gezonde, puur natuurlijke voeding. Kippen die vrij in de natuur hun maaltje bij elkaar scharrelen, koeien die de hele dag grazen in zonnige weilanden en varkens die door de modder rollen en knollen uit de grond wroeten. Gewoon een natuurlijk leven en pure voeding uit de natuur zoals het leven voor dieren hoort te zijn. Uiteraard komt dat de kwaliteit van het vlees ten goede! Het vlees is malser, sappiger, steviger en smaakvoller.

Weten wat we eten

Daarnaast is het veel gezonder voor u want deze dieren krijgen geen groeihormonen en antibiotica. Het vlees van Slager Ben is dus 100% puur en (h)eerlijk vlees. Hij kan u alles vertellen over de boer, de uitstekende leefomstandigheden en pure voeding van de dieren, zodat u weet wat u eet.

Gezondere levensstijl

Wie zijn vlees bij Slager Ben op de Utrechtse Heuvelrug haalt, weet zeker dat dit lekker en gezond scharrelvlees is en bijdraagt aan een gezondere leefstijl.

Natuurlijk hoeft u niet elke dag vlees te eten. Slager Ben heeft ook vegetarische thuismaaltijden dus ook voor een dagje zonder vlees kunt u prima hier terecht.

Pin It on Pinterest

Share This