Scharrelslager voor Amerongen

Scharrelslager voor Amerongen, Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van (h)eerlijk, verantwoord en lekker vlees en vers gemaakte vleeswaren van de beste kwaliteit. Hij koopt daarom het liefst scharrelvlees van boeren uit de regio van Amerongen. Lekker, duurzaam, puur en eerlijk vlees met een duidelijke herkomst.

Scharrelslager: vlees met een duidelijke herkomst

Scharrelslager Ben selecteert de boeren van wie hij zijn vlees koopt persoonlijk zodat hij zeker weet dat de dieren een diervriendelijk leven leiden met veel leefruimte, buitenlucht en gezonde, puur natuurlijke voeding. Kippen die vrij in de natuur hun maaltje bij elkaar scharrelen, koeien die de hele dag grazen in zonnige weilanden en varkens die door de modder rollen en knollen uit de grond wroeten. Gewoon een natuurlijk leven en pure voeding uit de natuur zoals het leven voor dieren hoort te zijn. Uiteraard komt dat de kwaliteit van het vlees ten goede! Het vlees is malser, sappiger, steviger en smaakvoller.

Scharrelslager voor Amerongen met veel mooie producten

Scharrelvlees zelf inkopen bij de boer en zo duurzaam mogelijk werken, vinden Ben en zijn vrouw Claudia het mooiste van het vak. “Wij willen zelf onze kwaliteit bepalen. Dat kan alleen als je zelf een koe koopt en je eigen producten daarvan maakt. Wij streven daarbij naar zo min mogelijk ‘waste’. Je kan van één dier heel veel mooie producten maken.”

Weten wat we eten

Daarnaast is het veel gezonder voor u want deze dieren krijgen geen groeihormonen en antibiotica. Het vlees van Slager Ben is dus 100% puur en (h)eerlijk vlees. Hij kan u alles vertellen over de boer, de uitstekende leefomstandigheden en pure voeding van de dieren, zodat u weet wat u eet.

Regionaal scharrelvlees voor een gezondere levensstijl

Een ritje vanuit Amerongen naar Slager Ben is de moeite waard. Wie zijn vlees bij Slager Ben haalt, weet zeker dat dit lekker en gezond vlees is en bijdraagt aan een gezondere leefstijl.

Natuurlijk hoeft u niet elke dag vlees te eten. Slager Ben heeft ook vegetarische thuismaaltijden dus ook voor een dagje zonder vlees kunt u prima hier terecht.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m vrijdag

08.30 – 18.00 uur  

Zaterdag

07.00 – 16.00 uur

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This