Officieel gecertificeerd voor verkoop biologisch vlees

Skal biocontrole
Officieel keurmerk biologisch vlees 

Met ingang van 1 oktober 2018 is Slager Ben officieel gecertificeerd om het Europese keurmerk voor biologisch vlees te voeren. Het keurmerk garandeert u als klant dat het vlees écht biologisch is en voldoet aan alle voorschriften die de Europese overheid aan biologische producten stelt.

Onafhankelijke toezichthouder Skal Biocontrole

Ondernemers mogen het keurmerk alleen voeren op biologische producten die voortkomen uit een gecontroleerd biologisch productieproces. De onafhankelijke toezichthouder Skal Biocontrole controleert de biologische productie in Nederland.

Slager Ben met vlag en wimpel geslaagd

Skal Biocontrole keurde de afgelopen maanden alle biologische producten die Slager Ben verkoopt. Alle producten kwamen met vlag en wimpel door deze strenge procedure heen. Slager Ben: “Ik ben echt superblij met deze officiële certificering. Het duidelijk herkenbare keurmerk garandeert u als klant dat het product ook écht biologisch is.”

Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal

Officieel gecertificeerd voor verkoop van biologisch vlees

Skal Biocontrole houdt toezicht op de hele biologische keten en werkt in opdracht van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Slager Ben is gecertificeerd voor het verkopen van biologisch vlees onder nummer 107397.

Heeft u nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

 

 

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch vlees en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

Slager Ben is voor de verkoop van biologisch vlees officieel gecertificeerd door Skal biocontrole onder nummer 107397.

Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

klik hier voor online bestellen

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This