Thuismaaltijden

Kies voor gemak

Kies voor het gemak van thuismaaltijden

Geen zin om te koken? Kies dan voor de thuismaaltijden van Slager Ben. Wel zo makkelijk én gezond! Ben bereidt elke dag verse maaltijden met scharrelvlees uit de regio, groenten van het seizoen en verse kruiden. Lekkere, gezonde maaltijden zonder gluten en onnatuurlijke toevoegingen. Op het wekelijks wisselende menu staan gerechten met vlees of vis of vegetarische ingrediënten. En Slager Ben bezorgt de maaltijden graag bij u thuis tegen een kleine vergoeding. (Doorn €1,75, de rest van de Utrechtse Heuvelrug €2,50.)

Bestel elke maandag voor 10 uur maaltijden voor de hele week. Slager Ben verpakt de maatlijden zo dat ze een week vers blijven in de koelkast. U kunt bestellen met een voorgedrukt bestelformulier waarop het menu voor de hele week staat. U kunt ook bestellen via de webshop, per telefoon of in de winkel.  Klik hier om deze in de webshop te bestellen. Bel ons op 0343 412 253 of bestel via email.

  Thuismaaltijden voor senioren

  Verder lezen

  Opwarminstructies voor onze thuismaaltijden

  Om de kwaliteit van de maaltijd te behouden, raden wij u aan om onze opwarminstructies voor oven en magnetron op te volgen.

   

  Klik hier voor de instructies voor het opwarmen. Eet smakelijk!

  Thuismaaltijden

  Hoe werkt het ?

  OVER SLAGER BEN

  Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

   

   

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

  Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

   

   

  BESTELLINGEN

  bestellingen@slagerben.nl

  WEBSHOP

   

  TELEFOON

  0343 412 253

  Pin It on Pinterest

  Share This