Thuismaaltijden

Kies voor gemak

Kies voor het gemak van thuismaaltijden

Geen zin om te koken of wilt u nu misschien liever thuis blijven? Kies dan voor de thuismaaltijden van Slager Ben. Wel zo makkelijk én gezond: kant-en-klare thuismaaltijden van Slager Ben! Hij bereidt elke dag verse maaltijden met biologisch vlees, zoveel mogelijk biologische ingrediënten en groenten van het seizoen. Lekkere, gezonde maaltijden zonder gluten en onnatuurlijke toevoegingen. Binnen het wekelijks wisselende menu kunt u kiezen uit vier hoofgerechten: vlees, vis, vegetarisch en ovenschotels. En Slager Ben bezorgt de maaltijden graag bij u thuis (gratis bij bestellingen vanaf €25,-).

Daarnaast zijn er diverse bijgerechten te bestellen: aardappelen, rijst, pasta en groenten. Ook kunt u als extra’s een huisgemaakt soepje, rauwkost en een dessert kiezen. Kinderen of senioren kunnen kleine portie nemen voor een kleine prijs van €3,99. Thuismaaltijden bestellen is makkelijk: Klik hier om deze in de webshop te bestellen. Of bel ons op 0343 412 253 of bestel via email. Langskomen in de winkel mag natuurlijk ook nog steeds!

  Thuismaaltijden voor senioren

  Verder lezen

  Opwarminstructies voor onze thuismaaltijden

  Om de kwaliteit van de maaltijd te behouden, raden wij u aan om onze opwarminstructies voor oven en magnetron op te volgen.

   

  Klik hier voor de instructies voor het opwarmen. Eet smakelijk!

   Thuismaaltijden

   Hoe werkt het ?

   OVER SLAGER BEN

   Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch vlees en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

   Slager Ben is voor de verkoop van biologisch vlees officieel gecertificeerd door Skal biocontrole onder nummer 107397.

   Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal 

    

   OPENINGSTIJDEN

   Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

   Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

   BESTELLINGEN

   bestellingen@slagerben.nl

   WEBSHOP

   klik hier voor online bestellen

   TELEFOON

   0343 412 253

   Pin It on Pinterest

   Share This