Hoe werkt het?

thuismaaltijden bestellen

Thuismaaltijden – Hoe werkt het?

Slager Ben bereidt elke dag verse maaltijden voor thuis. Lekker makkelijk als u een keer geen zin of tijd hebt om te koken. Klik hier voor de opwarminstructies voor de oven of de magnetron.

Dagelijks vers bereid

Ben bereidt de maaltijden altijd vers. Hij gebruikt daarbij zoveel mogelijk regio- en seizoensproducten en verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Lekkerder en gezonder kan het niet! Ben werkt met een wisselend keuzemenu. Bestellen kan gewoon online in de webshop, via email of via de telefoon. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook gewoon!

Bezorging op de Utrechtse Heuvelrug

De thuismaaltijden zijn maandag tot en met vrijdag af te halen in de slagerij aan de Kampweg in Doorn. Heeft u geen tijd om de kant-en-klare maaltijden af te halen? Wij bezorgen in Doorn, Driebergen, Langbroek, Cothen, Maarn en Leersum. Binnen Doorn bezorgen wij een bestelling vanaf €15,- voor €1,50 de maaltijden bij u thuis. Buiten Doorn is dat €2,50. Bij een bestelling vanaf €25,-, is de bezorging gratis.

Catering van maaltijden

Ook voor catering van maaltijden voor groepen, bij u thuis of bij uw bedrijf, kunt u bij Slager Ben terecht. Of het nu een verjaardagsfeest is met familie en vrienden of een bedrijfsetentje met collega’s of zakenrelates, voor elke gelegenheid hebben wij passende catering. Voor meer informatie gaat u naar onze speciale pagina catering. Slager Ben gebruikt zijn beste vleesrecepten, recepten met vis en vegetarische recepten voor de maaltijd catering en de kant-en-klare maaltijden in de winkel. Wel zo makkelijk voor u: in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel met verse groenten, vis of vlees.

Prijsvoordeel met maaltijdabonnement

Heeft u een vaste dag in de week – of in de maand – dat u een vers gemaakte afhaalmaaltijd wilt bestellen? Een maaltijdabonnement bij Slager Ben is dan voordeliger voor u. Informeer in de slagerij naar een maaltijdabonnement of neem contact met ons op.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Uiterste besteldatum

Zaterdag 16 december : winkel
Maandag 18 december: online en telefonisch

Openingstijden tijdens kerst- en nieuwjaar

Maandag            18 dec gesloten
Dinsdag              19 dec gesloten
Woensdag          20 dec gesloten
Donderdag         21 dec 8.00 - 18.00
Vrijdag                22 dec 8.00 - 18.00
Zaterdag             23 dec 7.00 - 16.00
Zondag               24 dec gesloten 
maandag            25 dec gesloten
Dinsdag              26 dec gesloten
Woensdag          27 dec gesloten
Donderdag         28 dec 8.30 - 18.00
Vrijdag                29 dec 8.30 - 18.00
Zaterdag             30 dec 8.00 - 16.00
Zondag               31 dec gesloten              
Maandag             1 jan gesloten 
Dinsdag               2 jan weer open!

 

 

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This