Vissalades

met vis uit de 'zilte zee'

Vissalades: Slager Ben ontmoet Jo Hop van de Zilte Zee in Doorn

Een schotel met heerlijke verse vissalade is een mooie aanvulling van een buffet bij u thuis. Slager Ben maakt een visschotel met vis van De Zilte Zee in Doorn. Jo Hop haalt elke dag verse vis uit Spakenburg. Verser kan het niet! Natuurlijk maakt het team van Slager Ben vissalades helemaal naar uw persoonlijke wens.

 

De Zilte Zee: duurzaam gevangen vis 
 

Jo Hop staat elke dag om een uur of 5 op om verse vis in te kopen bij de groothandel in Spakenburg.

Jo Hop: “Bij de Zilte Zee verkopen we alleen de meest verse, duurzaam gevangen vis. Ik wil vis van de beste kwaliteit verkopen en wil dat ook in de toekomst blijven doen. Daarom ben ik voor  duurzame visserij. Het internationale keurmerk MCS dat wij voeren, garandeert goed beheerde visserij.” 

Vissalade

 

Een vissalade gegarneerd met zalm, makreel, forel, heilbot, Hollandse garnalen, paling en extra zalm en Hollandse garnalen.

Als maaltijd voor 6 tot 8 personen. Als hapje voor 10 tot 12 personen.

Prijs € 85,-

 

 

 

Vissalade superluxe


Vissalade gegarneerd met zalm, makreel, forel, heilbot en Hollandse garnalen, paling, extra zalm met – als topper – een vers gekookte kreeft.

Als maaltijd voor 6 tot 8 personen. Als hapje voor 10 tot 12 personen.

Prijs € 150,-

 


Surf & turf van Slager Ben en de Zilte Zee
 

  • Kalfoester en tonijn met gegrilde asperges en citroen mayonaise
  • Poussin (piepkuiken) met kreeftensaus en Hollandse garnalen
  • Boterzachte entrecote van black Angus rund met mooie grote garnalen
  • Zalmmootje met gerookte scharrelkipfilet en een honing-mosterddressing
  • Tournedos van kabeljauw gewikkeld in parmaham met verse kruiden en een romige hollandaise saus.

Daarbij serveren wij 2 soorten salades uit eigen keuken.

Dit BBQ menu is te verkrijgen vanaf 25 personen en wilt u de avond helemaal op en top laten verzorgen dan komen Jo Hop en Ben Kamphuis bij u thuis alle gerechten op de BBQ bereiden.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch vlees en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

Slager Ben is voor de verkoop van biologisch vlees officieel gecertificeerd door Skal biocontrole onder nummer 107397.

Slager-Ben-biologisch-gecerficeerd-skal 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

  

BESTELLINGEN

Via de webwinkel

bestellingen@slagerben.nl

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This