Een prachtig braadstuk van entrecote. Ben legt hieronder uit hoe je dit het beste klaarmaakt. Het recept is voor 10 personen.

Wat heb je nodig?

Bereiden

  • Draai de knoflook fijn in de keukenmachine
  • Voeg de saliebladeren, tijm, zout, peper en olijfolie toe aan de knoflook en draai dit tot een pasta
  • Maak het vlees droog met keukenpapier
  • Smeer het vlees in met de gemaakte kruidenpasta
  • Dek de braadstukken af en laad het kruidenmengsel 3 uur intrekken
  • Verwarm de oven op 190 graden
  • Plaats de braadstukken met de vetlaag omhoog in de braadslee midden in de oven
  • Rooster de gekruide braadstukken 15 minuten
  • Zet vervolgens op 160 graden nog 60 minuten
  • Laat het braadstuk 10 minuten afgesloten met aluminiumfolie rusten
  • Serveer het braadstuk in mooie gelijke plakjes

Lekker met

Knapperig gebakken krieltjes en geroosterde groente.

Meer bakinstructies?

Klik hier om meer bakinstructies op te zoeken.

Pin It on Pinterest

Share This