Rund

vlees van regionale boeren

Lekker vlees koop je natuurlijk bij een echte slagerij

Slager Ben in Doorn verkoopt verschillende soorten rundvlees van hoge kwaliteit. Hij selecteerde de meeste boeren persoonlijk, waarbij de leefomstandigheden van de runderen het belangrijkste uitgangspunt zijn voor Ben. Hij is er van overtuigd dat dieren die een goed leven hebben met veel leefruimte, natuurlijke voeding en buitenlucht, beter en lekkerder vlees produceren. 

Lekkerlander Exellent Runderen

De Lekkerland Excellent runderen van boer Jasper Meerkerk grazen het grootste deel van het jaar in de weides van Lekkerkerk en in de winter staan de koeien in een ouderwetse stal met stro. In de zomer staat voornamelijk gras op het menu en ’s winters hooi. Boer Jasper voert de koeien bij met natuurlijke voeding die hij zelf met zorg samenstelt. De gezonde, natuurlijke voeding komt uiteraard de smaak van het vlees ten goede. De runderen groeien op zoals het hoort: in de natuur, met natuurlijke voeding, veel beweging en zonder stress. Door de beweging van de dieren raakt het vlees meer doorbloedt waardoor het vlees mals en sappig is. Het vlees van de Lekkerlander runderen is daar door van de beste kwaliteit, mals en heeft een ouderwets lekkere smaak.

Maak kennis met onze boeren

Rundvlees van de Dubbeldoelkoeien: duurzaam en lekker!

Een Dubbeldoelkoe? Is dat iets nieuws? Ja en nee eigenlijk. Dubbeldoelkoeien zijn melkkoeien die hun hele werkzame leven melk geproduceerd hebben. Na hun carrière als melkkoe krijgen zij een tweede leven bij duurzame rundveehouder Heijdra in IJsselstein. In ruime stallen met geurig stro en veel frisse lucht kunnen de koeien uitrusten en uitgroeien tot een vleeskoe met puur en lekker mals rundvlees. Lees meer over Dubbeldoelkoeien.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

 

 

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This