Gems

verrassing uit het oostenrijkse hooggebergte

Gems: een ware traktatie voor liefhebbers 

Gemzen haalt Ben uit Oostenrijk waar deze dieren in het wild leven in het hooggebergte, de bergbossen en de bergweiden. Gemzen lijken qua uiterlijk een beetje op geiten. Ze eten plantaardig voedsel: in de zomer allerlei grassen, kruiden, knoppen, naalden en schors. In de winter eten ze (korst)mossen. Dat geeft het vlees een hele eigen, geitachtige, zoete, wildsmaak. Gemzen lijken dus niet alleen op geiten, ze smaken er ook naar! De Oostenrijkse leverancier laat de gemzen twaalf dagen in de huid rijpen. Vooral in de goulash is het vlees voor de liefhebbers een ware traktatie.

Wilt ook eens iets anders?

Slager Ben beveelt u deze bijzondere stukken vlees van de gems van harte aan:

  • Gems-rug
  • Gemsfilet
  • Gemsbout
  • Gemsbiefstukjes
  • Stoofvlees van de gems

Benieuwd hoe u gems klaarmaakt? Klik hier voor Bens recept voor goulash stoofvlees van de gems.

OVER SLAGER BEN

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  08:30 - 18:00 uur

Zaterdag  07.00 - 16.00 uur

 

 

BESTELLINGEN

bestellingen@slagerben.nl

WEBSHOP

 

TELEFOON

0343 412 253

Pin It on Pinterest

Share This