Als je een mooie hertenbiefstuk hebt gekocht om te bereiden voor gasten of familie in het weekend, dan wil je deze natuurlijk wel goed bereiden. Daarom heeft Ben hieronder wat handige braadinstructies om de hertenbiefstuk mooi rosé te braden.

Wat heb je nodig?

  • hertenbiefstukjes
  • roomboter en/of olie
  • peper en zout

Bereiden

  • laat de hertenbiefstukjes een uur van te voren op kamertemperatuur komen
  • bestrooi ze met peper en zout
  • verhit een flinke klont roomboter eventueel met een scheutje olijfolie in een braadpan
  • zorg dat de boter/olie goed heet is
  • braad de biefstukjes 1 tot 1,5 minuut aan elke kant
  • haal het vlees uit de pan en laat 8 minuten in aluminium folie garen

Meer wildrecepten?

Wil je meer wild recepten bekijken? Klik dan hier of kies uit een van de tags rechts onderaan deze pagina.

Pin It on Pinterest

Share This