Plateau voor 10 tot 14 pers. € 200,- / Plateau voor 5 tot 8 pers. € 138,-
Plank voor 4 pers. € 16,50 / Plank voor 8 pers. € 26,90
€ 49,50
Slager Ben heeft voor het naseizoen voor u de Jachtplank en de Boerenplank samengesteld met specialiteiten uit eigen keuken. Ideaal voor een avondje thuis bij de open haard. Kijk hieronder voor details.
Plank voor 6 tot 8 personen € 52,50
Plank voor 6 tot 8 personen € 49,50
Hotpot met saté: pan met 70 warme kipsatéetjes. Ideaal voor bij de uitgebreide borrel.
Prijs € 90,-
Duopan: partypan gevuld met 40 stokjes kipsaté en 60 balletjes gehakt met ketjapsaus.
Prijs € 100,-
Duopan: partypan met 20 stokjes kipsaté en 30 balletjes met ketjapsaus. Prijs €50,00.
Partypan: elektrische pan met 140 warme hapjes. Gehaktballetjes, spareribs, kipkluifjes, grillworst en mini kipsaté. Prijs € 85,-
Charcuterie zijn fijne, ambachtelijke bereide of gedroogde vleeswaren zoals paté, rillettes, worsten en hammen. Bestond charcuterie traditioneel uit producten van varkensvlees, tegenwoordig gebruikt de ambachtelijke slager ook wild, eend, gans en rundvlees. Vroeger werden varkens in de herfst geslacht. Men at het verse vlees eerst op en verwerkte de rest tot producten die langer bewaard konden worden zoals gedroogde hammen, saucijzen en paté.
In Frankrijk heeft elke streek zijn charcuteriespecialiteit: het zuidenwesten is bekend om de foie gras, de Ardennen hebben overheerlijke hammen en paté’s, rillettes komen uit het noordwesten en de beste saucissons secs komen uit het zuiden. Slager Ben heeft als specialiteit: droge worst, salami, paté en Heuvelrugham uit eigen keuken.