Catering bij u thuis

Heeft u zin in een feestje of een diner bij u thuis? Slager Ben verzorgt de culinaire invulling, zodat u maximaal kunt genieten met uw gasten. Voor een diner aan huis heeft hij verschillende saladeschotels en buffetten op de menukaart. Voor een feestje of borrel kunt u kiezen uit verschillende plateaus met koude of warme hapjes. Alle catering is te bestellen bij Slager Ben in de winkel, via 0343-412253 of bestellingen@slagerben.nl.

Prikt u de datum? Dan verzorgen wij uw feestje!

Borrelhapjes
Uitgebreid warm en koud assortiment.
Catering: Borrelhapjes
Buffetten (diner thuis)
Maximaal genieten met uw gasten.
Catering: Buffetten (diner thuis)
Saladeschotels
Vers gemaakt uit de keuken van Ben.
Catering: Saladeschotels
Vissalades
Ben ‘ontmoet’ Krijn van de Zilte Zee.
Catering: Vissalades

Drie ideeën voor een feestje in de buitenlucht

Een lekker stoer feestje is de T-Bone Party met privé kok. Ben komt bij u in de tuin de T-Bone steaks afsnijden op een hakblok en grilt de steaks perfect gaar op een houtskoolvuurtje. U hoeft alleen maar aan te schuiven, te relaxen en te genieten.

Overgewaaid uit Amerika: de Surf & Turf barbecue party met privé kok. De combinatie van mooie sappige rib eye steaks en grote gamba’s, eigen gemaakte knoflooksaus, salades en andere extra’s is ongeëvenaard lekker. En luxe: Ben komt de persoonlijk bij u grillen in de tuin op een houtskoolvuurtje. Een zorgeloze avond. 

Een orgineel thema voor een feestje in de winter is de Après Ski party. Met vrienden en familie gezellig in skikleding, moon boots en vrolijke skimutsen buiten rond een vuurtje genieten van de winterbarbeque van Ben met biertje of een warm glühweintje in de hand. Met duitse braadworst, hamburgers en langzaam gegaard varkensvlees. En: een privékok maakt alles voor u klaar.

Borrelhapjes

Slager Ben heeft een uitgebreid assortiment warme en koude hapjes voor bij de borrel. Kies voor een partypan met warme spareribs, kipkluifjes, grillworst, mini kipsaté en gehaktballetjes. Of een plateau van 1,5 meter vol tapas, salami’s parmaham, chutneys, kaas en vis. Speciaal voor het naseizoen heeft Ben een jachtplank met verse wilddelicatessen als rillette van eend, wildpaté en carpaccio van hert. Weer eens wat anders! Voor de boerenplank maakt Ben droge worst uit eigen keuken, rillettes van eend en Zeeuws spek met mosterd.

Klik hier en kies een van de mooie borrelhappen 

Diner van Ben bij u thuis: wel zo makkelijk!

Voor een diner aan huis heeft Slager Ben een keur aan smakelijke buffetten voor u met specialiteiten vanuit eigen keuken, seizoens- en streekproducten. Speciaal voor het naseizoen heeft Ben een najaarsbuffet met een charcuterie schotel met paté, salami en rillettes uit eigen keuken, keuze uit diverse vlees- en bijgerechten, stoofperen en appelcompote en knapperig frans landbrood.

Daarnaast kunt u diverse winterse stamppotten bestellen, een beenham of een Italiaans buffet of het buffet van Slager Ben. Of liever een kok aan huis voor een ultiem relaxt diner bij u thuis? Prikt u de datum? Dan verzorgen wij uw feestje!

Bekijk hier alle mogelijkheden 

Vers gemaakte saladeschotels uit Ben’s eigen keuken

Salade schotels vullen uw buffet mooi aan. Ben maakt voor u een huzaren-, een boeren- of kipsalade uit eigen keuken.

Alle ingrediënten zijn vers en uiteraard komt het vlees uit de slagerij van Ben. Voor al het vis werkt Ben samen met de Zilte Zee.

Klik hier en bekijk de salades 

Vissalades: Slager Ben en Krijn van de Zilte Zee 

Een schotel met heerlijke verse vissalade is een mooie aanvulling van een buffet bij u thuis. Slager Ben maakt een visschotel met vis van De Zilte Zee in Doorn. Krijn haalt elke dag verse vis uit Spakenburg. Verser kan het niet!

Natuurlijk maakt het team van Slager Ben vissalades helemaal naar uw persoonlijke wens!

Klik hier en bekijk de mogelijkheden 

Buffetten uit de keuken van Ben

Voor een smakelijk en makkelijk diner bij u thuis heeft slager Ben een aantal buffetten samengesteld. Voor de fijnproevers een bourgondisch buffet met, onder andere, de klassieker kalfssukade met Grand Verneur saus, een beenhambuffet met frisse salades, een Italiaans buffet en het Buffet Slager Ben.

Klik hier voor een overzicht van buffetten 

Kok Ben aan huis

Mocht het bovenstaande niet aansluiten bij wat u zoekt, misschien kan Kok Ben helpen? Ben komt bij u thuis koken. Uiteraard in overleg! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.