Thuismaaltijden – Hoe werkt het?

Slager Ben bereidt elke dag verse maaltijden voor thuis. Lekker makkelijk als u een keer geen zin of tijd hebt om te koken.

Dagelijks vers bereid

Ben bereidt de maaltijden altijd vers. Hij gebruikt daarbij zoveel mogelijk regio- en seizoensproducten en verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Lekkerder en gezonder kan het niet! Ben werkt met een wisselend keuzemenu. Bestellen kan gewoon online in de webshop, via email of via de telefoon. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook gewoon!

Bezorging op de Utrechtse Heuvelrug

De thuismaaltijden zijn maandag tot en met vrijdag af te halen in de slagerij aan de Kampweg in Doorn. Heeft u geen tijd om de kant-en-klare maaltijden af te halen? Wij bezorgen in Doorn, Driebergen, Langbroek, Cothen, Maarn en Leersum. Binnen Doorn bezorgen wij een bestelling vanaf €15,- voor €1,50 de maaltijden bij u thuis. Buiten Doorn is dat €2,50. Bij een bestelling vanaf €25,-, is de bezorging gratis.

Catering van maaltijden

Ook voor catering van maaltijden voor groepen, bij u thuis of bij uw bedrijf, kunt u bij Slager Ben terecht. Of het nu een verjaardagsfeest is met familie en vrienden of een bedrijfsetentje met collega’s of zakenrelates, voor elke gelegenheid hebben wij passende catering. Voor meer informatie gaat u naar onze speciale pagina catering. Slager Ben gebruikt zijn beste vleesrecepten, recepten met vis en vegetarische recepten voor de maaltijd catering en de kant-en-klare maaltijden in de winkel. Wel zo makkelijk voor u: in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel met verse groenten, vis of vlees.

Prijsvoordeel met maaltijdabonnement

Heeft u een vaste dag in de week – of in de maand – dat u een vers gemaakte afhaalmaaltijd wilt bestellen? Een maaltijdabonnement bij Slager Ben is dan voordeliger voor u. Informeer in de slagerij naar een maaltijdabonnement of neem contact met ons op.

Goed om te weten, we hebben ook thuismaaltijden voor senioren.